Thursday, March 31, 2005

FOTOALBUM ES AJANLO -mielott folytatnam a naplot

Szerbusztok!!!

Fotoalbumokat itt talaltok a kinti eletrol:
http://community.webshots.com/user/darlainlondon

a kinti magyar barataimmal, es koszonom Atanak a kepeket mert nekem meg mindig nincs digicameram, meg tobb kepet nagyobb terjedelemben megnezhettek a
londontrip.fw.hu oldalon ami a legjobb es leghasznosabb minden olyan magyarnak aki londonban szeretne dolgozni. Gyakorlati tapasztalatok alapjan keszult jotanacsok, elenk forumelet, aupair forum is van, szallasok, egyeb erdekessegek, fotok, videok, es egy BLOG vagyis webnaplo az O eletukrol, munkajukrol.
Segitseget Darvasi Attitol is kerhettek emailben, mi itt most nagyon osszefogtunk es kolcsonosen probalunk segiteni a honfitarsainknak :))
egyszoval Nekem is es Nekik is irhattok barmilyen temaban ami Angliahoz, Londonhoz kapcsolodik. Es ajanljatok az oldalt masoknak is, hogy elerhessen minel nagyobb reteget, mert az a tapasztalat hogy sokan elveszve erzik magukat itt, pedig ha megtalalnank egymast konnyebb lenne az informacio es a tapasztalatcsere.

Udvozlet otthonra, puszi mindenkinek,
az angolos tarsaimnak gratula a nyelvvizsgakhoz, akinek esetleg nem sikerulne, kivanom hogy a masodik teljes sikerrel jarjon!
Attila!!! Elmaradtam a valaszimelemmel!!!!!! Neharagudj! Msn?

OrbanLaciiii!!!
Boldog Szuletesnapot kivanok!!!!!!!

Hianyoztok, vigyazzatok magatokra!
Folytatom hamarosan marcius vegevel, aztan mar naponta fogok irni!
Puszikallak titeket,

D.

No comments: