Sunday, February 13, 2005

Jajjajj Izgulok!! :)))

Nah gyerekek..
utolsó emailek megírása, utolsó találkozások meg minden egyéb..nagyonpararararaaaa!!!!!
Bőrönd,és kézitáska vásárlás, kedvenc kozmetikumok és női hülyeségek utánpótlásának beszerzése, egy-két londoni időjáráshoz passzoló cucc még...holnap még feladom a diákhitel szüneteltető adatlapomat, oszt kész is..holnap nagyon sűrű napom lesz! talik sora du-tól, mindenkivel egy-egy óra..vazz..ez annyira szar!
mindegy, túl kell esni ezeken..nem mondom hogy nem fogok kibukni egy kicsit, de csak egy kicsit..szerintem ez normális ilyen hosszú távollét előtt, nem?
nagyon remélem hogy minden jól megy majd.
Gina és Megan, a kicsi itthon vannak Szfehérváron, már beszéltünk 2x telefonon. Legkorábban a reptéren ismerem meg Őket, kedden 3kor ferihegy 2b, a gépem 5kor indul, és Londonnál Gatwickben száll le másfél óra múlva. Hát vazz még nem is repülőztem, nagyon para!
Gina mondta h ne izguljak meg minden de azért...
Barbara aki exaupair csajszi és nagyon jó fej írt nekem egy jó hosszú levelet megen a tunnivalókról :)) köszi :) iszom az egészségedre olyan női piát amit írtál csak már legyek ott mert idegesítő ez a hátralévő pici idő..
Ja és köszi a szülinapi jókívánságokat, 11-én volt ugye, aki ezt olvassa nagyrészt barát, és nagyrészt fel is köszöntöttetek! :)
szóval a lényeg hogy nagyon szeretlek mindannyiótokat és remélem nem fogtok bennem csalódni!Főleg Misz, Te nem! :)
Holnap még elkolbászolok aztán indulandusz.

Pussszancs, lehet hogy legközelebb már Orpingtonból írok!

Dajja

No comments: